BezoekGriekenland.nl Een vakantie om nooit te vergeten

Welkom in Griekenland!

Een vakantie in Griekenland,
een vakantie om nooit te vergeten!

Een bezoek aan Griekenland

Griekenland is één van de meest gevarieerde vakantiebestemmingen op aarde. Of je nou opzoek bent naar een rijke cultuur, zonnige stranden of even lekker los wil gaan met je vrienden, op de Griekse eilanden kan het allemaal!

✅ Keuze uit vele zonnige eilanden

✅ Zon, strand en heerlijk eten

✅ Een land met een rijke cultuur

✅ Authentieke dorpjes in overvloed

Kreta

Kreta staat bij veel Nederlanders bekend als het party eiland voor jongeren. Maar het eiland heeft meer te bieden dan het bruisende nachtleven.

Kos

Kos is één van de bekendere Griekse eilanden onder Nederlanders. Echter behoort het tot de kleinste eilanden van Griekenland. Toch valt er genoeg te beleven!

Mykonos

Mykonos is één van de kleinere eilanden van Griekenland. Ook is het eiland nog niet overladen met toeristen en heeft het eiland slechts 6.000 bewoners. 

Rhodos

Eén van de grootste en meest gevarieerde eilanden van Griekenland. Dit maakt Rhodos enorm populair onder Nederlandse vakantiegangers. Ontdek het zelf!

Corfu

Prachtige wijngaarden, stranden, een rijke cultuur en historie. Corfu behoort niet voor niets tot de populairste vakantiebestemmingen onder Nederlanders. 

Samos

Samos is met een oppervlakte van 500 km2 één van de grootste eilanden van Griekenland. Gekenmerkt door de groene landschappen ideaal voor een prachtige wandeling.

Op vakantie in Griekenland

Griekenland telt maar liefst 227 bewoonde eilanden maar daarnaast zijn aan het vaste land ook geweldige vakantie bestemmingen te vinden. Er is dus bijna te veel om uit te kiezen. We maken je graag wegwijs in deze Griekse vakantiebestemmingen, we verzamelen de beste vakantiedeals van verschillende aanbieders en bieden informatie om van jouw vakantie een onvergetelijke ervaring te maken!

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.